listening-ingles-escuela-sabadell-clarence-house

El listening és una prova que et trobes en tots els exàmens d’anglès com el First Certificate o el Advance que necessita l’habilitat de l’alumne per a seguir-lo i entendre-ho.

Lògicament, quan no domines l’idioma és molt difícil entendre als que sí que el dominen per això de deixem alguns consells per a millorar en aquest aspecte.

Intenta escoltar anglès cada dia

Aquest és el punt més important que t’ajudarà en el teu aprenentatge. Intenta escoltar la ràdio, televisió o podcast en anglès, ho agrairàs. Això no et servirà de manera definitiva, però t’ajudarà progressivament a adaptar la teva oïda a l’anglès.

Escoltar i llegir després

Molts alumnes, quan preparar el listening, moltes vegades, cometen l’error de llegir el text abans d’escoltar-lo. És un error, perquè si el llegim primer, de forma inconscient estem predisposant al nostre cervell a fixar el so en el nostre idioma.

Canvia l’àudio del teu televisor!

Un consell important, és veure les teves sèries favorites en anglès. Això t’ajudarà a parar esment a entendre les paraules que es pronuncien, i milloraràs a poc a poc en les teves listenings.

Intenta-ho i no deixis d’internar-ho 

L’habitual és tenir dificultats a entendre els diàlegs en anglès. No passa res, has d’acceptar les teves limitacions i voler millorar amb una actitud positiva.

Avui t’hem donat alguns consells que creiem que t’ajudessin a continuar millorant el teu anglès. Milloraràs el teu listening a poc a poc, i ho veuràs reflectit en els teus exàmens com per exemple el First o el Advanced. Ànim, tu pots!