Sobre nosaltres

Escola d'idiomes a Sabadell

Clarence House va iniciar la seva activitat el 1988 com a escola d’idiomes a Sabadell. Des de llavors ens dediquem exclusivament a l’ensenyament de la llengua anglesa, oferint cursos de diferents característiques per a nens, joves, i adults. Els nostres professors nadius i no nadius estan degudament qualificats i tenen experiència en l’ensenyament de l’anglès.

Els nostres serveis inclouen classes en empreses, així com atenció personalitzada per tots aquells alumnes que tinguin necessitats lingüístiques específiques. Estem especialitzats en la preparació per als exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.

Ens avalen 20 anys d’experiència i professionalitat que es tradueixen en una gran efectivitat docent i la satisfacció del progrés dels nostres clients. La nostra flexibilitat i adaptabilitat als nous perfils d’alumne ens ha permès ser durant tot aquest temps una escola d’idiomes líder a Sabadell.

sobre-nosotros-clarence-house-escola-angles-academia

Com treballem?

El nostre principal objectiu és que tots els alumnes sàpiguen utilitzar les construccions i el lèxic que van aprenent de manera oral i escrita. Som molt conscients que la teoria per si sola serveix de poc. El llenguatge s’ha de viure.

Nens

Els més jovenets han d’aprendre de manera entretinguda i lúdica mitjançant jocs, cançons i activitats i estar immersos en l’idioma el màxim temps possible.

Joves

Els joves necessiten molta motivació i no hi ha millor incentiu per a ells que poder entendre als seus bloguers, les seves cançons i les seves sèries preferides.

Adults

Els adults tenen pressa i no volen perdre el temps, però al mateix temps volen gaudir de l’aspecte social d’acudir a una acadèmia.

Vols començar a aprendre?

Signa i rebràs la nostra newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per rebre totes les novetats de Clarence House.