navidad en inglés

Clarence House, acadèmia d’anglès a Sabadell

Aquest any et proposem un nadal en anglès! S’apropen unes dates de l’any especials per a molts de nosaltres, una època de retrobaments i aproximació entre les famílies, una època on baixem el frenètic ritme de les nostres vides per dedicar més temps als qui més estimem.

A nosaltres ens encanta el nadal, les llums, l’ambient, els regals (per suposat) i arriba també el moment de finalitzar l’any, de tornar a somiar i a il·lusionar-se, proposar-se nous reptes i lluitar per aconsseguir-los

Doncs desde Clarence House et proposem fer tot això… en anglès! 😊 I és per això que et volem regalar uns petits consells per a mantenir la frescura i gairebé sense voler, segueixis practicant anglès aquests proper dies.

5 consells per passar un nadal en anglès

Veure pel·lícules en anglès amb subtítols en anglès

Una altra cosa pot faltar al nadal, però pel·lícules segur que no! Desde clàssics nadalencs, aventures, fantasia… la temàtica de la pel·lícula no importa, el que si importa és que durant un parell d’hores escoltis i llegeixis en anglès mentre et relaxes veient una peli. ¿Que et sembla la proposta?

La música, la teva gran aliada sense oblidar-te de les nadales

Tots hem cantat nadales en família, oi? Doncs aprofita per a introduir alguna de les més conegudes en anglès. Prepara’t si ho fas per una pluja de rialles escoltant a la resta de la família.

Si no t’agraden les nadales, practica amb la música que t’agrada i milloraràs tant la y milloraràs tant l’escolta com la pronunciació en anglès.

Xarxes socials interactives per als més petits

En alguns centres d’ensenyament, les XXSS són utilitzades com a eines de recolzament per a estudiar anglès pels alumnes que s’inicien, degut a la seva interacció didàctica i visual i empre en un entorn controlat i segur.

Entre les més destacades et proposem Club del capitán Byte y Disney Club Penguin entre d’altres com Busuu. Com veus, hi ha varietat suficient per a estar distret i gaudir d’un nadal en anglès.

Juguem! Aprofita els jocs de taula en anglès

Arriben les sobretaules i les tardes infinites, és temps de família i res millor que compartir aquest temps aprenent amb jocs de taula en anglès. Aquests jocs aporten agilitat cognitiva al mateix temps que vocabulari.

¿Una partideta al Scrabble?

Postals nadalenques, como no!

Sabem que pels joves, això d’escriure postals de puny i lletra pot semblar antiquat, però no em diguis que no et faria il·lusió rebre una postal d’alguna persona especial aquests nadals?.

Una postal escrita és una cosa molt propera, molt personal… molt més que un missatge de whatsapp. Proba a enviar alguna i després ens expliques el resultat, ¿t’animes?

navidad en inglés en Clarence House

¿Com festegen el nadal a Estats Units i Anglaterra?

Algunes de les tradicions Nadalenques més conegudes al món tenen el seu origen en ells. Als Estats Units, per exemple, és molt comú veure veïnats de cases sencers vestides amb decoració nadalenca, llums de colors, ninots de neu esperant junt a la porta i és clar, Santa Claus intentant entrar per la ximeneia.

A Anglaterra, els festejos són similars als Estats Units. És molt comú la nit del 24 de desembre escoltar a grups corals cantant cançons nadalenques i nadales pels carrers. Seguint la tradició cristiana, les famílies es reuneixen per al tradicional sopar, només que ells ho fan el dia de Nadal, el 25 de desembre, quan els petits obren els regals que esperen a sota de l’arbre de Nadal.

I per acabar el nostre nadal en anglès, unes frases de felicitació que sempre va be recordar:

  • Merry Christmas: Bon Nadal
  • I wish you a happy Christmas: Et dessitjo feliç nadal
  • Happy New year: Feliç any nou
  • Peace to men on earth: Pau pels homes a al terra
  • Happy holidays: Felices festes
  • Have a joyful Xmas: Que tinguis un alegre Nadal
  • Best wishes: Els millors desitjos
  • Wishing you a prosperous New year: Et desitjo un pròsper any nou