c1 advanced exam

Si un dels teus propòsits d’aquest any és obtenir el certificat C1 Advanced i estàs buscant alguna escola d’anglès que tingui el know-how i l’experiència per ajudar-te a assolir la certificació, has arribat al lloc adequat.

Qualitat d’ensenyament garantida

100% d’aprovats aquest 2022

Com sempre, ens omplen d’orgull els resultats d’aquest any dels nostres alumnes i des d’aquí volem felicitar-los a tots.

Aconseguir aprovar l’examen C1 Advanced és sinònim de treball, esforç i molta dedicació, a part del recolzament i el suport d’una escola amb molta experiència al darrere, amb un bon mètode d’ensenyament i de suport.

Més de 8.000 institucions educatives, empreses i organismes oficials de tot el món, accepten el C1 Advanced com a prova d’un elevat rendiment en l’aprenentatge de l’anglès.

Durant la preparació per a obtenir aquesta titulació, Clarence House t’ajudarà a treballar les habilitats necessàries per assolir el màxim desenvolupament en tots els àmbits dels que consta la prova oficial.

c1 advanced Cambridge

Per què escollir la titulació C1 Advanced?

Segons comenta Alison Standring, coordinadora d’anglès de la London School of Economics, “els candidats que s’han presentat al C1 Advanced obtindran la confiança i flexibilitat necessària per desenvolupar-se en qualsevol situació real en anglès de manera eficaç.

A més, és el nivell de referència requerit per poder  estudiar a una universitat europea, mitjançant el programa Erasmus o a qualsevol universitat del món.

Assolir aquesta titulació avançada, a més d’obrir-te les portes per poder viatjar, treballar o estudiar en qualsevol part del món, t’ajuda a comunicar-te de manera efectiva a nivell professional i participar amb un alt nivell de fluïdesa en reunions de treball, classes i seminaris acadèmics.