pronunciacion-en-ingles-escuela-sabadell-clarence-house

Un dels punts als quals els estudiants de la nostra escola d’anglès a Sabadell s’enfronten moltes vegades és la pronunciació de forma correcta en parlar anglès. Aquest problema, ocorre perquè les paraules en anglès, moltes vegades s’escriuen d’una forma, i es pronuncien d’una altra.

En aquest article del blog, us volem ajudar per a millorar la vostra pronunciació en anglès.

Oblida’t de la vergonya!

És habitual, que les persones no s’atreveixen a parlar anglès en públic per por o vergonya a parlar-ho malament. Si vols millorar la pronunciació de tu anglès, oblida la vergonya i imita la pronunciació com si fossis un autèntic britànic.

Comença per frases senzilles

No comencis per un nivell molt alt, intenta amb frases curtes i senzilles que et permetin anar creixent i agafar confiança. A poc a poc veu complicant les frases per a anar pujant de nivell. Quant a la velocitat, també aconsellem practicant amb un ritme lent i anar creixent a mesura que anem complicant les frases.

Escolta, abans de llegir

Sempre aconsellem que abans de posar-te a pronunciar frases l’escoltis atentament. Si pronuncies una frase, i després resulta que alguna paraula es pronuncia diferent, és difícil corregir-ho.

Has provat la pronunciació davant del mirall?

Un bon exercici per a millorar la pronunciació és fer-ho davant del mirall. D’aquesta manera podràs escoltar-te i veure els teus gestos per a reafirmar la teva confiança en l’anglès.

Aprofita el temps escoltant anglès

Aquest és una de les ajudes més importants, ja que envoltar-te en situacions on es parla anglès, veure pel·lícules en anglès, etc., et permetrà aprendre la pronunciació de paraules de manera conscient i inconscient.

Grava’t i escolta’t

Quan ens escoltem nosaltres mateixos tenim major capacitat d’adonar-nos dels errors i corregir-los. Pots utilitzar el teu propi mòbil per a gravar-te i escoltar-te per a millorar la teva pronunciació en anglès.

La perfecció serà difícil

Una pronunciació perfecta en anglès serà difícil d’aconseguir, per això no et preocupis si no aconsegueixes una pronunciació perfecta. És un procés que requereix molta pràctica.

Pronunciar de forma correcta és un procés llarg que has de recórrer amb tranquil·litat, lliurant-te del sentiment del ridícul i practicant cada dia de forma activa. Només d’aquesta manera podràs millorar la teva pronunciació en anglès de forma correcta i progressiva.