examens-cambridge-angles-sabadell-escola-academia-clarence-house

Els exàmens de Cambridge a Sabadell són necessaris per certificar el teu nivell d’anglès. Aprendre d’aquest idioma és un valor essencial en el teu currículum posat que aquesta competència et permet optar a millors treballs.

Si t’estàs preparant per presentar-te als exàmens de Cambridge a Sabadell, llavors, has de tenir clara quin és la teva meta i ser constant en l’objectiu. Quines cinc virtuts són necessàries per aprendre anglès?

  1. La paciència. El ritme d’aprenentatge varia d’una manera gradual en relació amb la dificultat del nivell. No obstant això, si ets pacient observaràs com millores en les teves habilitats de comunicació. 
  2. L’escolta activa és fonamental per guanyar autoconfiança en les converses en anglès millorant la pronunciació de les paraules.
  3. La perseverança de saber si t’organitzes, sempre pots trobar temps per estudiar i preparar-te per a l’examen perquè vols superar-te a tu mateix. 
  4. La sinceritat és fonamental per aprendre anglès perquè el autoengany és molt freqüent en relació amb aquest coneixement. Per exemple, algunes persones afirmen en el seu currículum que tenen un coneixement alt quan no és així. No obstant això, només pots aprendre si saps quin és el teu nivell real.
  5. Per aquesta raó, una altra virtut fonamental per aprendre anglès és la humilitat. És a dir, el reconeixement d’assumir que encara existeixen molts detalls que ignores d’aquest idioma. Per això, has de seguir aprenent perquè el coneixement no és una meta definitiva, sinó una formació contínua. 

Clarence House, acadèmia d’anglès situada a Sabadell, t’oferim un ensenyament d’excel·lència gràcies al nostre equip de professors natius. No només impartim cursos, sinó que també programem estades a l’estranger que poden interessar-te si vols viure aquesta experiència per guanyar major confiança en tu mateix.